top of page
  • Анастасія Жукова

Вчителько моя, зоре світова...

04 жовтня вся країна святкує День вчителя. Напередодні цього дня у п'ятницю наших улюблених вчителів із символічними "повітряними" кульками зустрічали старшокласники та представники парламенту школи.

В холі на усіх охочих чекала фото-зона, що поєднувала в собі два свята - День вчителя та ювілей школи, якій цього року виконалось 30 років. На честь цієї події на першому поверсі з'явилась фото-виставка зі світлинами шкільного життя від 1990 до 2020 року.

Весь святковий день працювало шкільне радіо. На перервах кожен бажаючий вітав свого улюбленого вчителя, а на початку кожного уроку лунали розповіді про наших вчителів. А також вся школа мала змогу почути про досягнення і перемоги педагогів 66 школи.

Представники парламенту приходили особисто до кожного вчителя і вручали їм їх сертифікати, грамоти та дипломи. 43 педагоги нашої школи в цей день отримали свої заслужені нагороди.

Учні 5-11 класів підготували відео з привітаннями для вчителів нашої школи.

В цей святковий день ми звертаємось до наших вчителів. Шановні педагоги нашої школи! За покликом серця ви обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стезю – педагогічну. Вчити дітей – це не просто ваша робота, це стиль життя. Адже ви дбаєте про учнів, як про рідних дочок і синів. Бажаємо вам, дорогі вчителі, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!

Архив
bottom of page