top of page
  • Анастасія Жукова

Тридцятий казковий дзвоник пролунав в нашій школі

Цього навчального року 1 вересня в нашій школі пролунав 30 ювілейний дзвоник.

До нашої школи завітали представники школи чарівництва. Педагоги цієї школи директорка Хрещена Фея та професор Кіт Баюн із задоволенням прийняли до своєї школи нових учениць. Царівна Лягушка (Василиса Премудра), Спляча Царівна, Олена Прекрасна та Варвара-краса, довга коса з успіхом виконали усі завдання, які для них підготували їх вчителі.

В цей день до шкільної родини СШ № 66 приєднались 90 гарних та сміливих першокласників.

Вони були настільки впевненими у своїх силах, що викликали на танцювальний батл найстарших учнів школи.


Одинадцятикласники виклик прийняли. А після танцю поділилися із першокласниками секретами шкільного життя і передали їм естафету навчання!

За 30 років існування до нашої великої шкільної родини приєдналось безліч сімей. І так повелось, що багато батьків приходять вже не в перше на наше свято, тому що приводять до школи своїх наймолодших діточок. І якраз на свято завітала така творча родина - матуся Олена Гордуз разом із її гарними дітьми – донькою-десятикласницею Оленою та синочком-першокласником В'ячеславом. Їх чарівні голоси вже давно лунають на шкільних святах.

Особливим танцювальним подарунком нас порадували дівчата з народного ансамблю "Райдуга" під керівництвом Валентини Мазур.

За нашою шкільною традицією перший дзвоник дають ті, хто вперше переступає поріг школи. І цього року це учні першого класу Людмила Стамбулжи та Святослав Тернавський.

Наша шкільна родина із задоволенням і великою радістю приймає нових учнів. Любі наші першокласники, відкривайте з радістю для себе шкільні двері! Тепер ви теж повноправні жителі країни знань! Хай ваше життя у ній буде яскравим та радісним!


Архив
bottom of page