top of page
  • Анастасія Жукова, Олена Царюк

Батьківський тиждень - 2019

В основі педагогіки партнерства – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Прикладом цього є Батьківський тиждень, проведений в СШ №66 25-29.11.2019.


Особливість нашої школи в тому, що за цей період батьки відвідали 86 уроків учителів 1-11 класів та провели 49 уроків із різних предметів та цікавих заходів: майстер-класів, профілактичних бесід зі здорового способу життя, знання законів України, захоплюючих заочних мандрівок країною, тренінгів.


Така взаємодія була надзвичайно корисною для учнів, батьків, учителів: матусі й татусі змогли побачити своїх дітей під час роботи на уроці, зануритися в освітній процес; дітям надзвичайно приємно продемонструвати свої таланти й уміння працювати в команді та самостійно, використовувати сучасні інформаційні технології та обладанання для навчання й розвитку; для вчителів школи – це крок назустріч взаємопорозумінню та тісній співпраці з усіма учасниками освітнього процесу.

Батьківський тиждень закінчився благодійним ярмарком, на якому батьки та учні змогли показати свої вміння у виготовленні не лише солодких, а й корисних смаколиків, фруктових букетів та композицій.


Результат батьківського тижня – позитивні відгуки батьків про освітній процес у школі та педагогічну майстерність учителів.


Архив
bottom of page