top of page
  • Анастасія Жукова, Олена Царюк

Олімпійський тиждень – з користю й радістю!

Протягом 9-13 вересня в Україні проходив олімпійський тиждень, мета якого – привернення уваги до спорту, олімпійського руху та здорового способу життя. У нашій школі також відбувалися такі заходи (міні-змагання, бесіди, популяризація спорту в різних видах). А 13 вересня 2019 дружня родина дітей, учителів та батьків спеціалізованої школи № 66 вирушила до рекреаційної зони «Форест-парку» Великоанадольського лісництва.



Активні та корисні для здоров’я змагання на природі – це давня традиція нашої школи, яку ми почали відроджувати минулого навчального року. У цей день діти 5-11 класів разом з вчителями та батьками не тільки насолоджувались чудовою погодою, дихали свіжим повітрям, але й демонстрували свої спортивні вміння.


Учителі фізичної культури для підведення підсумків Олімпійського тижня всім учасникам поїздки влаштували «Веселі старти» та феєричні змагання чірлідерів.


Разом зі своїми класними керівниками учні взяли участь у проектно-дослідницькій діяльності в рамках шкільного міні-проекту «Барви рідного краю» за темами: «Рослини та тварини Великоанадольського лісництва», «Гірські породи та водойми», «Історія створення Великоанадольського лісництва та «Форест-парку»», «Великоанадольський лісовий коледж. Природоохоронна діяльність». Активні ігри, рибалка, фотосесії на природі порадували школярів та батьків, та спілкування на природі дозволило й учителям, і батькам подивитися на дітлахів зовсім по-іншому, розкрити приховані здібності й можливості, сприяло зміцненню дружніх стосунків в учнівських та батьківських колективах класів, школи!




Архив
bottom of page