top of page
  • Анастасія Жукова

Останній дзвоник...

24 травня в усіх школах відбулось свято «Останнього дзвоника». Сьогодні в нашій школі ми вітали, в першу чергу, випускників, які успішно закінчили свій останній навчальний рік, і які назавжди прощаються з рідною школою та вчителями, що стали для них справжньої родиною. Як і одинадцятикласники, так і учні четвертих та дев’ятих класів сьогодні мали змогу поділитися своїм святковим настроєм.


Випускники молодшої ланки за традицією попрощались зі своїми першими вчительками, а після свого танцю наостанок подарували їм мішечок з насінням, щоб ті наступного року вже у нових учнів посіяли добрі знання. Дев’ятикласники заспівали душевну пісню, яку присвятили усім випускникам школи № 66. Ну, і звичайно, найзворушливіші моменти свята – це остання промова випускників та їх чарівний вальс, це традиційний для нашої школи останній дзвоник, який дають усі випускники разом зі своїми класними керівниками. Наша школа – це велика родина, в якій навчається 813 учнів і працює багато талановитих вчителів. І вся ця родина із посмішками і сльозами на очах вітали сьогоднішніх випускників.


Але нажаль не всі члени нашої великої родини мали змогу насолодитися цим святковим настроєм. Коли сталася біда з одним із нас, ніхто не залишився байдужим. Тому, в нашій школі провели акцію «Останній дзвоник без квітів» на підтримку учня 9-В класу Данила Лисих. Школа зібрала кошти на суму більше ніж 33 тисячі гривень, які дуже потрібні хлопцю для лікування та подальшої реабілітації. Ми віримо, що Данило обов’язково одужає і в наступному році знову приєднається до нашої дружної родини, яка з нетерпінням буде чекати на його повернення.






Архив
bottom of page