top of page
  • Наталя Спесівцева

Діамантова грань обдарованого учня – 2019

20 травня 2019 р. у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 66 відбулася щорічна церемонія нагородження учнів, які проявили себе в усіх гранях обдарованості: від навчальних досягнень до спортивних, від творчих злетів до лідерського контенту.

За 2018-2019 нр учні 1564 рази взяли участь у олімпіадах та навчальних інтерактивних змаганнях. У шкільне наукове товариство зараховано 10 учнів, 12 є кандидатами, й 9 – пошуковцями. 9 учнів школи стали переможцями міських олімпіад, 4 учня – переможцями міського на обласного конкурсу-захисту робот Малої академії наук.


На сцені вітали переможців міських та обласних турнірів з історії, правознавства, географії, фізики та журналістики. Усього в номінації «Діамантова грань добрих знань» було нагороджено 68 учнів 1-11 класів, в номінації «Діамантова грань лідерської активності» - 22 учня, в номінації «Діамантова грань спорту» - 37 учнів, «Діамантова грань творчості» - 25 учнів. В номінації «За наполегливість у навчанні та доблесть у захисті честі школи в міських олімпіадах та турнірах» дипломи отримали 25 учнів 7-11 класів, а в номінації «За творчий внесок у наукове життя школи, наполегливість та доблесть у захисті честі школи у захисті робот Малої академії наук» було нагороджено 10 учнів. 18 учнів школи отримали дипломи одразу у трьох, чотирьох, п’яті й навіть шості номінаціях!


Діамант обдарованої дитини СШ № 66 цього навчального року додав собі ще 201 грань яскравих, гарних, розумних, творчих учнів!


Архив
bottom of page