top of page
  • Олександр Кіор, Ілля Дегтярьов

День Дублера

Сьогодні 18 квітня у спеціалізованій школі № 66 пройшов великий захід – День Дублера. Традиція проводити цей захід зародилася у нашій школі з самого початку. У цей день учні 10-11 класів на один день помінялися місцями зі своїми викладачами і побачили шкільне життя з іншого боку.


В цей день учні мали можливість побути та відчути на собі роль не тільки вчителя, а й директора з його заступниками. Близько шістдесяти учнів проводили зайняття різних планів та напрямів. До цієї події довго і ретельно готувалися всі. Дублери вчителів складали плани-конспекти уроків, презентації, отримували консультації. Адже їм потрібно було вперше в житті спробувати себе в ролі вчителів і класних керівників. Дублери адміністрації вивчали свої посадові інструкції, знайомилися з діяльністю директора школи і його заступників.

Більшості учнів сподобались заняття з геометрії, німецької мови та англійської. Вчителі-дублери показали високий рівень знань та вміння знаходити спільну мову з учнями. Звичайно був дуже високий рівень організації навчального процесу. За враженнями старшокласників, які на цілий день перевтілились в учителів, за сьогоднішній день отримали безліч емоцій та "обнімашок" від учнів молодших класів.


У висновку ми можемо зазначити, що кожен рік День Дублера проводиться значно краще попереднього, учні та дублери-вчителя отримують багато нового досвіду та можливостей. Цей день запам'ятається вчителям і учням школи як один з найбільш цікавих днів нашого шкільного життя. А ця традиція збережеться і на наступний рік, коли вже інші випускники візьмуть в ній участь!

Архив
bottom of page