top of page
  • Анастасія Жукова

Спортивний рух Олександра Педана JuniorZ в нашій школі

5 лютого в нашій школі відомий телеведучий і шоумен Олександр Педан разом зі своєю спортивною командою провів тренінг для маріупольських вчителів фізкультури для того, щоб змінити систему фізичного виховання в школах. В рамках свого спортивного руху "JuniorZ" він запропонував додати в освітню програму нові види спорту такі, як Фризбі-Алтимат, Петанк, Флорбол, Бадмінтон, Реґбі5 та Чирлідинг.


На думку телезірки, лідера руху «JuniorZ» Олександра Педана, програма уроків фізкультури, яка існує зараз, морально застаріла, тому він пропонує змінити і підхід до занять фізкультурою. Олександр запевняє, що флорбол замінює хокей, бадмінтон покращує зір, а за допомогою чирлідингу до спорту можна підключати дітей з різноманітними фізичними можливостями.


«Я за те, щоб діти займалися спортом із задоволенням, за те, щоб вони знайшли для себе той вид спорту, який буде їм в кайф і таким чином вони будуть ставати здоровішими, спортивнішими. Будуть посміхатися, і для них не буде скучно, не цікаво, важко. Це вводять в усіх країнах Європи, всі вже зрозуміли – дітям неможна нав’язувати і примушувати здавати нормативи», - впевнений телеведучий.

Для того, щоб це стало можливим в нашому місті, він підписав меморандум з міським головою Вадимом Бойченко. Варто зазначити, що кожна школа, яка вибрала певний вид спорту отримає необхідний інвентар. Також в рамках проекту відбудеться конкурс серед учителів, які найбільш активно впровадили в процес фізичного виховання школярів нові види спорту. А якщо в цих видах спорту на міському рівні школа досягне вершин, отримає від міської ради можливість поїхати на екскурсію по нашій країні.


В цей день активісти спортивного руху «JuniorZ» протягом всього дня проводили практичний тренінг, де вони змогли відпрацювати необхідні навички з усіх видів спорту, які презентував телеведучий під час зустрічі з вчителями фізичної культури та учнями з різних шкіл міста. Родзинкою цього дня були сумісні ігри Олександра у флорбол з командами вчителів та учнів і, безумовно, безкінечні селфі зірки з усіма бажаючими.









Архив
bottom of page