top of page
  • osvita-mariupol

Перший дзвоник

День знань – це і день миру. Він необхідний як символ доброти, надії на світле майбутнє та безмірної поваги до тих, хто веде в життя і маленьку людину і велику країну.


Сьогодні свято першого дзвоника в СШ № 66 відвідав міський голова В.С. Бойченко та заступник голови Донецької обласної державної адміністрації В.В.Ремський. У своєму вітальному слові В.С. Бойченко зазначив, що для нього перше вересня – це свято, яке по-перше, символізує мир і спокій. Якщо цього дня у школах Маріуполя лунає дзвоник, значить у нашого міста і держави є майбутнє. По-друге, підкреслив Вадим Сергійович, це свято завжди має присмак дитинства, найсвітліших спогадів. Міський голова подякував усім вчителям, які віддають частинку душі своїм учням, та батькам, які вкладають терпіння, силу духу і міць у своїх дітей.


Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ремський В.В. у своїй промові наголосив на тому, що СШ № 66 – це майбутня опорна школа європейського рівня, на яку держава покладає особливі надії і сподівання. Батьки, на думку Віктора Васильовича, ніколи не пошкодують про те, що привели дітей на навчання до цього закладу, бо в нього – велике майбутнє.


За традицією перший дзвоник дали першокласники Вишняков Максим та Степанова Вероніка – представники сімейних династій школи.


Архив
bottom of page