top of page
  • osvita-mariupol

Свято останнього дзвоника

Яскравими вишиванками, національною символікою, теплими дитячими усмішками розцвіло сьогодні подвір’я СШ № 66, адже в гості на свято останнього дзвоника сюди завітали міський голова Вадим Сергійович Бойченко та депутат Маріупольської міської ради Інна Михайлівна Нефьодова.

Вадим Сергійович висловив щиру подяку вчителям, які цього року підготували багатьох переможців предметних олімпіад та наукових конкурсів МАН, а також вручив грамоти найкращим учням за їх досягнення. Одинадцятикласникам міський голова побажав, щоб у майбутній професії реалізувалися їхні таланти, щоб випускники змогли прославити наше місто та державу. З цією метою в СШ № 66 втілюватиметься проект опорної школи, яка відповідатиме найсучаснішим вимогам освіти й науки.

Батьки та діти, присутні на святі, не стримували радісних емоцій та оплесків, але найбільш хвилюючі моменти були пов’язані з випускниками. Так, маленькі четверокласники започаткували на цьому святі нову традицію – салют на честь своїх перших учителів. Дорослі випускники давали клятву вірності школі, місту, Україні, а символом єдності стали повітряні жовто-блакитні кульки, які діти випустили в небо разом із міським головою та директором.

Продовжуючи багаторічну традицію, випускники передали свої наступникам-десятикласникам символічний ключ від школи зі словами сподівання на те, що майбутнє навчального закладу знаходиться в добрих, надійних руках.

Архив
bottom of page