top of page
  • osvita-mariupol

Новини від 10А

У четвер, 17 березня, наш клас разом із учителькою англійської мови, Крейдою Віталією Юріївною, відвідали МДУ, де проходив Фонетичний конкурс з англійської мови серед студентів 1-го курсу. Протягом усього заходу ведучий та учасники спілкувалися англійською мовою. Нам як учням спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови дуже приємно усвідомити: ми не- дарма вчимося, адже майже усе зрозуміли!

Під час конкурсу студенти проходили 5 турів. 1-й та 2-й були пов’язані з умінням читати текст англійською мовою. У 3-му турі студенти по черзі слухали текст для аудіювання і намагалися розповісти те, що почули з тією ж інтонацією. Цікавим було те, що пошепки ми одне одному говорили відповіді на питання. Потім учасники розповідали вірші напам’ять. І в останньому турі студенти у парах розігрували міні-вистави з різних життєвих ситуацій. Але найбільш уразило те, що під час підрахунку балів студенти 2-го курсу підготували для нас захоплюючий театральний виступ. Наприкінці заходу найсильніші отримали призові місця. Друге місце посіла випускниця нашої школи – Колодяжна Ольга.

Конкурс у МДУ залишив по собі приємні спогади, яскраві враження, досвід мовного занурення, тому ми будемо раді знову відвідати цей навчальний заклад.

Архив
bottom of page